Hungary  United Kingdom(Great Britain)

Acélkereskedelem

Az acél a sokoldalúságának és rendkívüli tartósságának köszönhetően az egyik leginkább alkalmazott szerkezeti elem, melyből fakadóan az acélkereskedelem a mai napig a piac egyik meghatározó részét képezi. Épp ezért az acélkereskedelem érdekeltségébe tartozó piaci szegmensek magas minőségi elvárásainak megfelelni folyamatos kihívás.

Vállalkozásunk 1994 óta igyekszik megfelelni ennek a kihívásnak, és elégíti ki maximálisan ügyfelei acélkereskedelmi igényeit.

  • Megrendelőink melegen hengerelt vagy kovácsolt acéltermék igényét egyaránt ki tudjuk elégíteni. Raktárunkban öntöttvas rudak is találhatóak széles méretválasztékban.

Acéltermékeinket szállítjuk a személygépkocsi és haszongépjármű ipar, energetikai berendezések iparága, építőipar, bányászat, élelmiszeripar és gépipar részére.

Acélkereskedelmi központunk a szakmában mindenki számára jól ismert régi Csepel Művek területén található, ahol a felújított és korszerűsített raktáraink kulturált környezetet teremtenek a vásárlás lebonyolításához.

A vevői kényelem biztosítása érdekében az alábbi szolgáltatásaink vehetőek még igénybe az acélkereskedelem területén:

  • megvásárolt termékek méretre darabolása
  • megvásárolt termékek hőkezelése
  • megvásárolt termékek fuvarozása a vevői igények szerinti ütemezésben
  • speciális acéltulajdonságok vizsgálata és bizonylatolása, mind pl. ütőmunka vizsgálat, szövetszerkezet és szemcsenagyság vizsgálat, acél tisztaságának (salakosság) ellenőrzése, ultrahangos és mágneses hibaellenőrzés

Logisztikai szolgáltatásunk saját kamionnal vagy bérfuvarozóval igényelhető, megegyezés szerinti kiszállási díj megfizetése mellett. A megrendelt termékek kiszállítását az ország egész területén vállaljuk, hétköznap reggeltől délutánig. A délután kettőig leadott szállítási rendeléseket akár másnap teljesítjük!

Raktárunk nyitva tartása: Hétfőtől Péntekig: 06:00-14:00

Irodánk nyitva tartása: Hétfőtől Péntekig: 06:30.16:00