Hungary  United Kingdom(Great Britain)

Acélkovácsolás

Vállalkozásunk az acélkovácsolásba, a termékbővítés céljából vágott bele. A 2007-es évben a csepeli süllyesztékes kovács üzem megvásárlásával lehetőséget teremtettünk a kovácsolt acél iránt érdeklődő vevői igények kielégítésére is.

Az acélkovácsolást az üzem felújítása és korszerűsítése után a mai napig töretlen sikerrel végezzük a DIN EN 10243 szabvány szerinti mérettűrés és a termék specifikus műszaki előírások teljesítésével.

2007 -óta további telephely bővülés is történt. Így már további két telephelyen (Érd, Zalaegerszeg) szolgáljuk ki acél kovácstermékek iránt érdeklődő vevőink igényeit.

Csepeli kovácsüzemünk ISO IATF 16949 tanúsítással rendelkezik. Zalaegerszegi üzemünk ISO 9001- es minőségirányítási rendszer szerint működik.

Acélkovácsolást vállalunk süllyesztékes eljárással, acélból és annak ötvözeteiből:  

  • Csepeli és érdi telephelyünkön nagyobb szériákra, 0,5 és 12 kg közötti darabsúlyú termékre, 
  • zalaegerszegi üzemünk kisebb szériákra nagyobb méretekre specializálódott (0,5-20 kg).

Milyen termékeket állítunk elő az acélkovácsolás során?

  • forgástestek
  • alakos termékek (pl.: hajtórudak, rugópárnák, vonóhorgok stb.)
  • tengelyek
  • egyéb alkatrészek

Acélkovácsolás üzemünk saját szerszámüzemmel rendelkezik, ahol a szükséges szerszámokat Cero CAD software, Edgecam, Simufact segítségével tervezzük meg, a még nagyobb precizitás érdekében. Korszerű infrastruktúránknak köszönhetően az acélkovácsolás a megrendelő egyéni igényeinek megfelelően történik, gyors határidővel és kedvező árakkal. Sajtológépünk és sorjázó présünk termelékenyen képesek előállítani a kívánt termékeket.